Jaag mijn fijne buren weg en win een boek

Kom je ook even langs?

Ze staat er op. V/h mijn huis.  Foto’s van elke ruimte, 360 graden foto’s, filmpje met gitaarmuziek er onder, elk hoekje van het huis kun je bekijken met je muis. De komende dagen zullen een paar honderd, misschien wel een paar duizend mensen dat doen. Gezellig idee. Het is alsof ik een groot feest geef en iedereen rondstruint door de kamers – zonder dat ik ze kan zien. Kom je ook even langs? Dan win je misschien wel!

Jaag de buren weg

Je helpt me enorm door even te klikken op mijn huis op Funda. Het huis van de buren schuin tegenover stond namelijk ook te koop. Is al verkocht trouwens. Maar daardoor komt wel het verkeerde huisnummer als eerste naar boven als je nu zoekt naar een huis aan het Stolwijkpad in Arnhem. Zo werken zoekmachines namelijk. Je moet Stolwijkpad 8 hebben. Die met die mooie tuin, de brede dakkapel en die twee lichtkoepels. Niet die andere. Trouwens: de buren zelf zijn schatten van mensen. Echt. Je hoeft ze alleen digitaal te verdrijven van de google zoekresultaten.

Zoekplaatje Stolwijkpad 8 Arnhem

Hoe meer mensen even gaan kijken, hoe beter mijn huis namelijk gevonden gaat worden door de zoekmachines. Daardoor is de kans groter dat ook de volgende bewoners mijn huis vinden, terwijl die nu nog helemaal niet weten dat ze mijn huis willen gaan kopen.
Om ervoor te zorgen dat je je niet verveelt terwijl je op mijn verzoek even lekker rondkijkt in dit prachtige huis heb ik een paar spannende zoekopdrachtjes voor je bedacht. Wie ze allemaal goed heeft krijgt van mij het boek ‘Schrijven met het Creatiepentagram’ met persoonlijke opdracht. Staan nog meer tips in over zoekmachines trouwens.
Kom effe digitaal langs dus, en win!

Win een boek met je digitale bezoek

  • hoeveel kamers tel je?
  • hoeveel klokken zie je?
  • welke loopt waarschijnlijk gelijk? (let op het licht)!
  • waar staat het koffertje van de fotograaf?
  • wat had ik voor het huis nog even moeten wegzetten?
  • welke boom staat daar al bijna in bloei?
  • waar ligt mijn bril?

Zet je antwoorden op mijn facebookpagina en win een boek met je digitale bezoek.
NIEUWSFLITS
Dankzij de vele bezoeken staat nu Stolwijkpad 8 Arnhem bovenaan bij de zoekresultaten.
Je kunt dus ook eens kijken naar het filmpje dat hier gemaakt werd.

Bekijk intussen rustig het filmpje
van dit heerlijke huis Stolwijkpad 8 in Arnhem.

Geplaatst in Arnhem huis te koop, Blog, Geen categorie, Schrijven, Uncategorized en getagd met , , , , .