Krijgersvakschool docente

Voor wie leeft als Krijger

De Krijgersvakschool is een jaartraining voor wie wil leven als Krijger. Integer. Bewust. Kiezend voor de hoogste uitdaging die het dagelijks leven voor je klaarlegt. In verbinding met anderen, door elkaar te ondersteunen bij de toernooien die je zoal tegenkomt in werk, gezin, relatie, gezondheid, opleiding, ontwikkeling, spiritualiteit, huishouden, financieen, enzovoort.

Ga je toernooi aan in zachtheid

Samen met Rene Onstenk en Annemieke van Esschoten werkte ik een jaar en een week aan de oprichting en ontwikkeling van de Krijgersvakschool. Mijn aandeel is onder andere het onder woorden brengen van onze doelstellingen, het verzorgen van trainingen rond het woord als gereedschap en het aanbieden van magische technieken om je werkelijkheid bij te sturen.
Wil je leven als Krijger of weet je dat je dat al doet? Meld je dan aan voor de trainingen die we gezamenlijk aanbieden om steviger te staan in woelige tijden. Met wederzijdse ondersteuning bij lastige situaties en praktische technieken om de individuele toernooien aan te gaan, die ons eigen leven ons biedt.

Krijgersvakschool vakkenpakket

De Krijgersvakschool biedt je praktijkgerichte vakken