Workshop Damestasjeslezen

Tassen lezen, je eigen tasje lezen of met zes tot twaalf collega's of vriendinnen samen diep in de tas kijken is een geweldig leuke workshop waarbij je elkaar en jezelf goed leert kennen en veel plezier hebt. Je ziet onverwachte dingen over jezelf, over de ander en natuurlijk ook over je tas. Maar vooral: je gaat snel begrijpen waarom je zo hecht aan de spullen die we met ons meedragen. Gezond verstand, goed kijken en de stap terug maken van ons onbewuste naar dat ene moment waarin we besloten om een voorwerp in de tas te gooien 'voor het geval dat'.
Voor grotere groepen (vanaf 15 personen) is een verrassende lezing Damestasjeslezen een vrolijke boel. Ik rij er het hele land voor door en ook naar Belgie of Duitsland als je daar toevallig een groep mensen hebt zitten die meer willen weten over hun tas.

Wat zegt je tas?

Een workshop of lezing bestaat uit een inleiding over Damestasjeslezen, de buitenkant van de tas en wat er allemaal in zit. We hebben het over het verschil tussen mannen en vrouwen en hun verhouding tot tassen. De geschiedenis en de rol van de vrouw in de samenleving is te duiden aan de hand van de tas. Natuurlijk kieperen we een paar tassen om en kijken wat er allemaal in zit - en waarom.

Mail me voor de pikante details en het maken van een afspraak.