Levenslust & rituelen

Bijzondere trouwceremonie

Zeg 'ja' tegen elkaar op de manier die bij jullie past. Ik help je graag om samen een mooie trouwceremonie te maken. Met rituelen, handelingen, woorden en symbolen die passen bij wat jullie belangrijk vinden in elkaar en in het leven. Op de plek die jullie kiezen. Je kunt me inschakelen als Babs (Bijzondere Ambtenaar Burgerlijke Stand) als je officieel met elkaar wilt trouwen. Wil je graag handvasten? Dan stellen we een magisch ritueel samen dat voor jullie betekenisvol is en waar je oude tante niet van schrikt.

Ritueel op maat

Een stap maken van toen naar straks kan behoorlijk zwaar zijn. Je laat iets achter je, je begint iets nieuws. Misschien gaat het om iets leuks, zoals gaan samenwonen, je diploma halen, moeder of vader worden. Misschien is het een verdrietige stap, zoals het overlijden van een dierbare, verhuizen, een scheiding. In alle gevallen helpt een ritueel op maat je om bewust en intensief stil te staan bij dat wat je achterlaat en dat wat nu gaat komen. Ik help je graag om zo'n ritueel te maken en te begeleiden. Dat kan met dierbaren erbij of alleen jij en ik op een betekenisvolle plek.

Tarot Systeem Opstelling

Bij ingewikkelde situaties geeft een Tarot Systeem Opstelling je veel informatie. Hoe verhouden al die thema's van belang zich tot elkaar? Wat beinvloedt wat? En hoe? Wie spelen er allemaal een rol bij de situatie waar je helderheid over wilt krijgen? Tarot Systeem Opstellingen bedacht en ontwikkelde ik als magische techniek om snel inzicht te krijgen in hoe je verder kunt. Het is een combinatie van modern systemisch werk en de klassieke beelden van de Tarot. Je gebruikt je volle verstand: met je intuitie en je eigen waarnemingen snap je opeens hoe het in elkaar zit.

Betekenisvolle rituelen

Huur een heks - Rituelen op maat

Welke stap ga jij maken met een ritueel?
Neem contact met me op om samen een passend ritueel te bedenken en uit te voeren op een plek die voor jou betekenisvol is.

Workshop of training Alledaagse Magie

Houd je staande met alledaagse magische technieken
Stevig in je schoenen staan kun je leren. Er zijn alledaagse magische technieken die je helpen om warrige tijden goed door te komen. Ik deel ze graag met je tijdens een workshop of, liever nog, een intensieve training met je groep, maancirkel of coven. Lees meer over mijn magische achtergrond in de Wiccan Rede online.