Vrolijke lezing

lezing damestasjeslezen voor groepen tot 200 vrouwen

Hoe groot een groep ook is, de meeste vrouwen gaan naar een gezamenlijke activiteit met hun tas als vaste metgezel. Daarom is zoiets intiems en persoonlijks als de handtas gerust te bespreken in een zaal vol mensen, met en zonder tas.
Er wordt altijd gelachen tijdens de inleiding over Damestasjeslezen en toch gaat het publiek naar huis met het ongemakkelijke gevoel dat er toch meer in zo'n tas zit dan je zou denken. Maar wat dan?
We kieperen maximaal drie tassen om van vrijwilligers uit het publiek. Meer werkt niet goed, omdat de aandacht dan onherroepelijk wordt getrokken naar de eigen tas. Daar is natuurlijk ook alle tijd voor na een lezing. En het leuke is dat ik geen lichtbeelden of powerpoints of zoiets hoef te gebruiken: er zijn altijd voldoende voorbeelden in de zaal van precies dat soort tasje waar ik nog iets over wilde uitleggen.

Organiseer je een bijeenkomst waar veel vrouwen samen zijn?

Ik blijf graag nog een uurtje langer om op een rustig plekje nog wat vragen te beantwoorden en, voor de liefhebbers, nog even in alle discretie in hun tas te kijken. Bovendien kunnen belangstellenden in de pauze en achteraf mijn boek 'Damestasjeslezen' inzien en kopen.
Mail me om te vertellen welk evenement, markt, congres, netwerkbijeenkomst, personeelsfeest of andere bijeenkomst je organiseert. Vertel me ook welk thema centraal staat, dan pas ik daar mijn lezing wat bij aan.
Een lezing over Damestasjeslezen kan tussen de 30 en 120 minuten in beslag nemen.