Recensie Flikker de hele bliksemse boel maar door het keukenraam

Afgelopen zondag werd de geboorte gevierd van een boek waar ik strikt genomen niks mee te maken had: ‘Flikker de hele bliksemse boel maar door het keukenraam.’ Daar zit De Ragebol achter. Maar als auteur staat wel op de omslag ‘De bedenkers van Loesje zijn terug’. En bij dat affichemeisje voel ik me toch nog steeds betrokken, omdat ik de eerste 7 jaar van haar leven haar huiswerk deed.

Makers van Loesje

Misschien daarom, misschien omdat ik ooit zelf het boek ‘De magie van het huishouden’ schreef, met veel tips en trucs om huis, geest en wereld fris te krijgen, werd ik uitgenodigd om een recensie van het boek te maken en voor te lezen. Nou! Graag natuurlijk!
Het boek kun je bestellen via je boekwinkel, bol.com of via de uitgever: Aerial.
Aanrader. Lees hier waarom.
Download hier mijn recensie over het boek ‘Flikker de hele bliksemse boel maar door het keukenraam’ 
 

Geplaatst in Blog, Meemaken, Schrijven en getagd met , , , .