Het Creatiepentagram

Zet je gedachten om in woorden op papier.

Zet je gedachten om in woorden op papier.


Ooit overwogen om iets moois te maken? Of het nu gaat om het schrijven van een boek, het opzetten van een bedrijf of het runnen van een organisatie: het Creatiepentagram helpt erbij.
Dat dacht ik tenminste toen ik mijn manuscript erover afrondde. Zojuist heb ik de kans gehad om opnieuw een week lang met een enthousiaste groep mensen intensief te werken met het Creatiepentagram in de praktijk. Tot mijn grote opluchting is het nog steeds echt waar. Het werkt.
Voorjaar 2014 verschijnt het boek.
In de komende tijd ga ik vast wat workshops en cursussen aanbieden om te leren werken met het Creatiepentagram. Kun je mooi later zeggen dat jij bij de eerste mensen zat die het in de praktijk leerden brengen.
Hou de agenda in de gaten dus.

Geplaatst in Auteurscoaching, Blog, Geen categorie, Schrijven, Teksten, Yoeke Nagel.