Yoeke op de Happinez scheurkalender

“Wist je wel dat jij vandaag op de Happinez scheur-kalender staat?” vroeg Linda Kuppen me via Facebook. Welnee! Wist ik niet. Of wist ik niet meer, want die dingen worden lang van tevoren gemaakt. Maar natuurlijk wel heel blij mee. En als ik het zo lees ben ik het er best mee eens ook, wat daar staat. Da’s ook altijd wel fijn. Inderdaad. Schrijven is goed voor je lijn. Om de rode lijn te ontdekken in je leven.

Schrijfcoach

Als schrijfcoach en boekenvroedvrouw zie ik bij heel wat schrijvers opeens de puzzelstukjes in elkaar vallen terwijl ze hun verhaal aan het schrijven zijn. Opeens is de lijn helder van verleden naar heden, soms over de generaties heen. Dat is een van de leukste aspecten van het begeleiden van auteurs en hun boek in wording.

Geplaatst in Bewust leven, Blog, Uncategorized, Yoeke Nagel.