NaNoWriMo schrijfcoach

 

Ik word je NaNoWriMo-schrijfcoach. Je weet dat je het nodig hebt.

Ik word je NaNoWriMo-schrijfcoach. Je weet dat je het nodig hebt.


National Novel Writing Month, dat betekent die bizarre afko die je de komende tijd waarschijnlijk vaak tegenkomt op facebook en twitter.
Een maand lang elke dag schrijven aan een lopend verhaal, waarvoor je steeds nieuwe opdrachten krijgt op de #NaNoWriMo site.
Je blijft met andere NaNoWriMo-schrijvers in contact (dat zijn er heel wat, wereldwijd gezien) via het NaNoWriMo-forum en de NaNoWriMo-pagina’s op Facebook en de #NaNoWriMo-hashtag op twitter en je eet NaNoWriMo-pap uit een NaNoWriMo-nap.

Beter, vaker, harder, dieper schrijven

Elke dag schrijven is een slim plan, vind ik als schrijfcoach. Je traint je schrijfspieren, je voert de productie van je schrijfsappen op en je krijgt schrijfdiscipline.
Het gaat om het schrijfplezier, niet om het resultaat: ik geloof niet dat er ooit een bestseller is voortgebracht in die schrijfmaand.
Maar alle andere bijwerkingen van schrijven komen natuurlijk wel langs als je meedoet aan die NaNoWriMo.

De NaNoWriMo schrijfcoach

Dan kan het soms even lastig zijn om vol te houden. Dan heb je een NaNoWriMo stok achter de deur nodig die je even oppept en je vertelt waarom je het ook al weer doet, maar ook wat je in de kern van de zaak, al schrijvend, te pakken hebt gekregen.
Een NaNoWriMo-schrijfcoach die je er even op wijst welke stukjes extra mooi zijn – en waarom.
Eentje die doorvraagt als je opeens op een enorme schrijfweerstand stuit, omdat dat een slim moment is om een verstopte schrijfader open te breken.

Heftige schrijfcoachkorting

Die NaNoWriMo-coach ben ik.
De hele maand sta ik aan je zijde en lees ik met je mee. Mijn commentaar krijg je per mail zodat je weer met frisse moed verder kunt. Tot die hele NaNoWriMo weer voorbij is. En wil je dan meer, dan geef ik je een fijne korting op je eerste kwartaalcoachingstraject.

Aanbieding:

Professionele #NaNoWriMo-schrijfcoaching

€ 121,- inclusief NaNoWriMo-btw

Schrijf je in.

Geplaatst in Auteurscoaching, Blog, Geen categorie, Schrijven, Teksten en getagd met , .