Damestasjeslezen – boek & workshop

Je boek ligt voor je klaar

Je boek ligt voor je klaar


Wat zit er in je tas? En waarom? Wat zeggen je spullen over jou? Hoe gedraag je je in een team? Welke kwaliteiten missen er in het team waarin jij werkt? Welke zijn oververtegenwoordigd en veroorzaken irritaties en inefficiente samenwerking? Welke persoonlijke kwaliteiten zou je nog wat meer kunnen ontwikkelen?
Al deze vragen en meer (veel meer) zijn te beantwoorden met de wonderlijke, hilarische, heldere, verbluffend accurate en keileuke inzichten van het DAMESTASJESLEZEN.
Ik schreef er dit boek over.
Het was te koop voor 14,50, in winkels online en boekenwinkels in… Heeeeee, waar bleven opeens de boekenwinkels? In elk geval: die paar exemplaren die nog niet verkocht waren zijn weer thuis, bij mij. Gezellig. Maar geen fatsoenlijke plek voor een boek, zo’n zolderkamer. Een boek hoort de wijde wereld in te gaan en zoveel mogelijk lezers blij te maken.

Vandaar dit onwaarschijnlijk aantrekkelijke aanbod:

Bepaal zelf de prijs die je wilt betalen voor 1 exemplaar. Tel daar 4,50 bij op voor handling. Mail me voor mijn rekeningnr en jouw adres en je hebt je boek overmorgen in huis, met persoonlijke opdracht als je wilt.
OF
-Haal je vriendinnen, collega’s, buren, familie, personeel of studiegenoten bij elkaar (minimaal 6, maximaal 30) en nodig me uit voor een workshop Damestasjeslezen of een teambuilding. Je betaalt dan 350 euro voor de workshop (plus btw en reiskosten natuurlijk) en alle deelnemers krijgen het boek ‘Damestasjeslezen – het orakel dat je met je meedraagt’ er gratis bij als aandenken aan een bijzondere middag of avond.
OF
-Maak gebruik van de bespottelijk aantrekkelijke aanbieding voor tassenmakers! DM me voor de pikante details.

“Ja! Ik help deze fijne, inspirerende, verrassende en altijd opgewekte boeken graag verder de wereld in.
Stuur er een paar naar me toe.”

Ook leuk als cadeautje trouwens!

Geplaatst in Blog, Damestasjeslezen, Meemaken, Yoeke Nagel.